Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo pe o lună: schimbări dramatice. Cum va fi vremea până pe 10 mai

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, peognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 12 aprilie - 10 mai 2021.

Prognoza meteo pe o lună: schimbări dramatice. Cum va fi vremea până pe 10 mai
Comentează 0

Săptămâna 12 – 19 aprilie

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu posibilitatea unei abateri termice uşor pozitive, local în nord-est. 

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar cu posibilitatea unui deficit local în zonele montane.

Săptămâna 19 – 26 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 26 aprilie – 3 mai

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, local posibil uşor mai coborâte. 

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile extracarpatice şi local în cele centrale şi la munte, dar mai ales în cele nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 3 – 10 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor putea fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar local cu o tendinţă deficitară.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite