Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne CANICULARĂ. Vezi când şi unde începe să se răcorească

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne CANICULARĂ. Vezi când şi unde începe să se răcorească
Comentează 1

PROGNOZA METEO. Meteorologii au anunţat că vremea caniculară va persista în următoarele zile, ploile care îşi vor face apariţia vor fi unele de scurtă durată.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza în cea mai mare parte a ţării, iar în zonele de câmpie şi de podiş, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Ziua, cerul va fi mai mult senin, dar seara norii isi fac aparitia si acopera mare parte a cerului în regiunile vestice şi nordice, precum şi în zonele montane aferente, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice dar si rabufniri ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade pe litoral şi 38 de grade in Moldova.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Deşi temperaturile scad usor faţă de ziua precedentă în jumătatea nordică a ţării, vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară, în special în Câmpia Română şi Podişul Moldovei, unde şi disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza şi seara, când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zonele de munte şi pe arii mai restrânse în regiunile vestice, nordice şi centrale. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat, îndeosebi la munte, cantităţile de apă pot depăşi 15...20 l/mp. Dimineaţa în zonele joase, izolat va fi ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade pe litoral şi 37 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi călduroasă şi joi, chiar caniculară după-amiaza, când şi indicele temperatură - umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară în sudul şi estul teritoriului. În vestul, centrul şi nordul ţării şi în zonele de deal şi de munte, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza şi seara, pe arii restrânse, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiţii de grindină. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil la senin. Dimineaţa în sud-estul ţării vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade pe litoral şi 37 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare călduroasă, caniculară în orele amiezii, cu o maximă termică în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO. Sambata in vest, centru si nord, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi innorari si averse, însoţite de fulgere si tunete dar şi de intensificări ale vântului care, izolat şi trecător, vor lua aspect de vijelie. Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină şi cantităţi de apă însemnate. În celelalte zone vremea se menţine călduroasă, caniculară dupa amiaza si doar seara tarziu si noaptea apar ploi de scurta durata si desc electrice. Temperaturile maximevor fi cuprinse, în general, între 26 şi 37 de grade. De duminica pana la jumatatea saptamanii viitoare. valorile termice vor scădea în toate regiunile. Sanse mai mari de ploi vor fi mai mari la începutul intervalului, în jumătatea nordică a ţării şi la munte.

Sursa: rtv.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite