Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Află de când se răcoreşte vremea şi când vin ploile

PROGNOZA METEO. Află de când se răcoreşte vremea şi când vin ploile
Comentează 0

PROGNOZA METEO. Această săptămână va fi dominată de o atmosferă caniculară, însă de marţi vremea schimbă foaia.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea ramane călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară din nou dupa-amiaza in regiunile vestice şi sud-vestice şi izolat în sud şi in est. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 grade pe litoral şi 38 de grade, la umbra, bineinteles, în Câmpia de Vest, unde şi disconfortul termic se va menţine foarte accentuat. Cerul va fi variabil, apoi se va innora treptat si asteptam avers şi descărcări electrice, local în zona montană şi pe spaţii mai mici în sud, in centru şi in est. Vântul se va intensifica trecător în timpul ploilor.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi în continuare călduroasă vineri, cu o maxima in jur de 33 de grade. Mai ales in a doua parte a zilei si spre seara norii se inmultesc.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Mai mult, canicula revine dupa amiza în vest, in sud-vest şi izolat în centru, zone unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor încadra între 28 de grade pe litoral şi până în jur de 37 de grade în Banat şi Crişana. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană dar şi în jumătatea estica, unde cu precădere după-amiaza şi seara, pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări trecătoare ale vântului.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va menţine călduroasă, sâmbătă, cu o maximă  de 33...34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara când asteptam ca atmosfera sa fie racorita de cateva averse insotite de fulgere, tunete şi unele intensificări ale vântului.

PROGNOZA METEO. Duminică nu scapam de valul de aer tropical, vremea va fi călduroasă, caniculară în zonele de câmpie şi podiş, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi, în zonele montane, precum şi în regiunile vestice şi sud-vestice, unde local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 grade pe litoral şi 38 de grade in sudul Oltenieie poate si in Banat.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi călduroasă, caniculară duminică după-amiaza, când şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, mercurul urca in termometre pana la 35...36 grade, iar vântul care va sufla în general slab nu reuseste sa racoreasca atmosfera.

PROGNOZA METEO. Si in prima zi a saptamanii viitoare vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară dupa amiaza în Câmpia Română, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 36, poate chiar 37 grade in sudul extrem al Munteniei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului la munte, dar şi în regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi centrale şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor fi însemnate. De marti, temperaturile scad usor dar treptat, insa vremea ramane călduroasă mai ales în regiunile sudice. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin apariţia a averselor şi descărcărilor electrice mai ales în jumătatea de nord a teritoriului.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite