Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vreme caldă, dar temperaturile mai scad faţă de zilele trecute

PROGNOZA METEO. Temperaturile scad uşor duminică, faţă de zilele precedente, însă vremea rămâne în continuare mai caldă decât în mod obişnuit. Maximele vor atinge la începutul săptămânii viitoare 29 de grade. Nu lipsesc însă aversele şi descărcările electrice. 

PROGNOZA METEO. Vreme caldă, dar temperaturile mai scad faţă de zilele trecute
Comentează 0

DUMINICĂ. Valorile termice vor marca o scădere în toate regiunile, mai semnificativă în cele nord-vestice, asfel încât maximele naţionale vor fi cuprinse între 23 de grade in nordul litoralului şi 31...32 de grade in Transilvania. Gradul de instabilitate va fi în creştere şi se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului după-amiaza la munte, iar mai ales seara şi noaptea în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, iar parţial în Oltenia şi nordul Moldovei. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Bucuresti. Temperatura aerului va marca o scădere faţă de zilele precedente, astfel încât maxima va fi de 27...28 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

LUNI. Vremea va continua să se răcească în regiunile vestice, nordice şi centrale. Cerul va avea înnorări şi va ploua în Transilvania, Oltenia şi nordul Moldovei, precum şi în zonele de munte, iar în prima parte a zilei, pe spaţii restrânse, în Banat, Crişana şi Maramureş. Vor fi şi averse, iar izolat se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 16...17 grade in nordul si centrul tarii, pana la 28...29 de grade in sud-est.

Bucuresti. Vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în partea a doua a intervalului, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

MARTI. Vremea va fi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această dată în sud-estul ţării, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor încadra în general în limitele normale ale perioadei. Astfel, maximele termice vor fi cuprinse între 19 grade in nordul Moldovei şi 28 de grade in delta si sudul Munteniei (spre Lunca Dunarii). Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales în cursul zilei în zonele de munte, precum şi în centru, nord şi sud-vest, unde pe arii restrânse, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea şi Bărăgan. În zonele joase, izolat se va semnala ceaţă.

Bucuresti. Vremea va fi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Astfel, temperatura maximă va fi de 26...27 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.


Valorile termice se vor situa în general peste cele specifice acestei perioade. Local şi temporar, mai ales în zonele deluroase şi montane, va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 29 de grade. (24 de grade pe litoral, 29 de grade in zonele de campie si de podis)

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite