Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest weekend

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare, uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Ploile se întorc însă la începutul săptămânii viitoare. În plus, o masă de aer rece pătrunde peste zona tarii noastre si face ca valorile termice diurne sa ajunga uşor mai coborâte decât normele climatologice specifice perioadei, îndeosebi în nord-estul teritoriului.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest weekend
Comentează 0

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va deveni predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi în creştere faţă de intervalul precedent, în toată ţara, desi dimineata va fi racoroasa. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, izolat, în zonele joase va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in Dobrogea şi 22 de grade in Banat si Crisana.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni predominant frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi frumoasă şi va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 in depresiuni şi pe litoral si 24 de grade in vest, centru si sud. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menţine predominant frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 in Delta Dunarii şi 26 de grade in vest si nord-vest. Ziua incepe tot cu ceata, izolat, în zonele joase de relief ce este posibil sa fie asociată cu burniţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade.

La inceputul saptamanii viitoare, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 25 de grade. Ulterior, o masa de aer rece patrunde peste zona tarii noastre si face ca valorile termice diurne sa ajunga uşor mai coborâte decât normele climatologice specifice perioadei, îndeosebi în nord-estul teritoriului. Totodata se intorc si ploile, la inceput în jumătatea de vest a ţării, unde izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate, apoi si în celelalte regiuni.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite