Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo 22 martie. Vreme deosebit de rece, în toată țara: ninsori și vânt puternic

Astăzi, vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, iar în sudul şi sud-estul teritoriului şi închisã, cu precipitaţii moderate cantitativ (izolat peste 10...15 l/mp). 

Prognoza meteo 22 martie. Vreme deosebit de rece, în toată țara: ninsori și vânt puternic
Comentează 0

Vor fi ploi şi lapoviţã, dar şi perioade cu ninsoare. Izolat, vor fi condiţii de polei.

În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe, predominant ninsori in special în Transilvania şi în restul zonei montane.

Vântul va prezenta intensificãri locale şi temporare în special în Dobrogea şi în Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, cu cele mai mari in vest.

În Capitală, vremea va fi închisã şi deosebit de rece. În jur de 1 grad dimineața și nu mai mult de 2 grade maxima zilei. Vor fi precipitaţii moderate cantitativ (se vor acumula 10...15 l/mp) sub formã de lapoviţã, ninsoare - în special în dimineaţa, dar şi sub formã de ploaie. Vântul va prezenta unele intensificãri, ce vor atinge la rafalã 35...40 km/h, amplificând senzaţia de frig.

La munte, vremea va fi rece şi închisã. Temporar va ninge, pe arii mai extinse ziua în special în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, unde se va depune strat nou de zãpadã peste cel consistent, depus anterior. Vântul va prezenta intensificãri locale şi temporare, cu viteze în general de 40...50 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zãpada. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite