Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţiştii au vorbit cu angajaţii unei firme despre prevenirea infectării cu SARS-COV-2

Poliţiştii au vorbit cu angajaţii unei firme despre prevenirea infectării cu SARS-COV-2
Comentează 0

La data de 12 august 2020, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității și ai Poliției Orașului Sântana s-au întâlnit cu o parte din angajații unei societăți comerciale din de pe raza localității Sântana, pentru a discuta despre conduita recomandată în vederea prevenirii infectării cu noul coronavirus.

Activitatea s-a desfășurat  în baza  planurilor de acțiune dispuse de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad  privind adoptarea în plan operațional a măsurilor preventive în vederea răspândirii virusului SARS-COV-2 și a reducerii efectelor asupra populației.

Întâlnirea cu angajații societății a fost interactivă, discuțiile concentrându-se asupra modalităților de prevenire a infectării cu noul coronavirus, aspecte  din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și nu în ultimul rând un îndemn la respect față de aproapele nostrum, în sensul respectării  regulilor  stabilite în această perioadă cu privire la portul măștii, distanțarea  fizică recomandată și regulile de igienă .

La aceasta activitate au participat aproximativ 220 de angajați ai societății.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite