Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţiştii arădeni continuă seria acţiunilor de verificare a respectării măsurilor de protecţie

Ieri, a fost o zi plină pentru oamenii legii din Arad care au verificat respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19. Au fost date 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.200 de lei. 

Poliţiştii arădeni continuă seria acţiunilor de verificare a respectării măsurilor de protecţie
Comentează 0

[COMUNICAT]

În ziua de 5 octombrie, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, au fost desfăşurate acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost verificate 72 restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, precum și 30 de mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.200 de lei, în baza Legii 55/2020 privind măsurile de protecţie individuală, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normelor de igienă și de conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite