Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL și USR au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Parlamentarii PNL și USR au depus miercuri moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România". 

PNL și USR au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu
Comentează 0

"Aceasta este moțiunea de cenzură pe care PNL, împreună cu USR, o depun astăzi. Este numită 'Guvernul Grindeanu—Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România'. Este primul demers politic important pe care Opoziția îl face astăzi în România într-un moment de cumpănă", a spus președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, la Parlament, că, în cursul acestei zile, se va depune la Parlament moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului, după ce va fi comasată cu textul moţiunii simple pe Justiţie a Uniunii Salvaţi România. Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat ieri că strâns semnăturile necesare pentru depunerea moțiunii

Raluca Turcan a reacţionat marţi seara şi pe Facebook la adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale, spunând despre membrii Cabinetului Grindeanu că, precum ”hoţii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea”.

”Ca hoţii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea. România se află într-un moment de cotitură. La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană şi aproape 100 de ani de la Marea Unire, un partid câştigă alegerile şi guvernează fără pic de ruşine, pentru hoţi”, a scris Raluca Turcan pe Facebook la câteva minute după adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite