Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea, despre moţiunea USR-AUR: „Mă întreb ce simt  oamenii de bună credință care au crezut în drumul european al USR”

După revocarea lui Stelian Ion de la conducerea Ministerului Justiţiei, colegii săi de partid de la USR PLUS sunt gata să facă orice pentru a provoca schimbarea premierului. Astfel, potrivit presei centrale, au avut loc discuţii cu AUR, pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva propriului Guvern şi se pare că urmează să fie semnat un text asumat de ambele partide. Pe de altă parte, şi PSD şi-a anunţat intenţia de a depune o moţiune de cenzură.

Sergiu Bîlcea, despre moţiunea USR-AUR: „Mă întreb ce simt  oamenii de bună credință care au crezut în drumul european al USR”
Comentează 0

Deputatul Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad, susţine că în aceste condiţii interesele de grup prevalează asupra interesului de a avea o guvernare de dreapta, orientată spre reforme și investiții.

„Îmi place să cred că nu este adevărat: USR, partidul care pretinde că susține modernizarea României, lucrează la moțiune de cenzură împreună cu AUR. Mă întreb ce simt în acest moment oamenii de bună credință care au crezut în drumul european al USR? Și care este perspectiva pentru România, după o alianță politică între USR, PSD și AUR? Păcat că interesele de grup prevalează asupra interesului nostru de a avea o guvernare de dreapta, orientată spre reforme și investiții...”, a scris pe Facebook Sergiu Bîlcea.

Sursa foto: Facebook Sergiu Bîlcea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite