Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea, după moţiunea de cenzură de astăzi: „Alianța rușinoasă USR, PSD, AUR nu are soluții pentru viitorul României”

Votul dat de USR pentru moțiunea PSD, alături de AUR, este o greșeală, consideră Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

Sergiu Bîlcea, după moţiunea de cenzură de astăzi: „Alianța rușinoasă USR, PSD, AUR nu are soluții pentru viitorul României”
Comentează 0

„Alianța rușinoasă USR, PSD, AUR nu are soluții pentru viitorul României. De aceea, votul de azi împotriva Guvernului este iresponsabil. Nu este vorba de funcții, nici despre putere, este vorba despre viitorul României. Cum l-a gândit oare USR? Vom afla în orele zilele următoare. Uzanța cere ca partidele care au răsturnat un Guvern să vină cu soluții pentru țară. USR este un partid vocal în opoziție, dar care a dovedit lipsă de responsabilitate atunci când a venit la guvernare. Cred că este încă timp să revină la o atitudine pentru România. PNL va gândi o strategie împreună cu președintele Iohannis pentru ca PSD și AUR să nu pună mâna pe România, acum când avem șansa reformelor și relansării cu ajutorul fondurilor europene. Avem de gestionat programe de zeci de miliarde de euro din fonduri europene, prin care trebuie să stabilim un parcurs de dezvoltare pentru țară. Acesta este obiectivul pentru care merită să luptăm, pentru care trebuie să construim o guvernare de dreapta, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis”, a declarat Sergiu Bîlcea.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite