Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad - la cota 60.000 și tinde înspre 70.000... de semnături pentru susținerea președintelui Iohannis  

PNL Arad a reușit până în momentul de față să strângă 60.000 de semnături, iar conducerea filialei speră că în scurt timp numărul arădenilor care vor fi semnat pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat va fi de 70.000.

PNL Arad - la cota 60.000 și tinde înspre 70.000... de semnături pentru susținerea președintelui Iohannis  
Comentează 3

Semnătura cu numărul 60.000 a fost dată de Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad și președintele Consiliului Județean, în cadrul unei conferințe de presă. Alături de ieri a mai semnat și Răzvan Cadar, secretar general al PNL Arad și vicepreședinte al CJA. Alături de cei doi, la conferința de presă au mai participat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al Organizației Municipale și prim-vicepreședinte al Organizației Femeilor Liberale la nivel național.

„Mi-am pus acum semnătura, în mod public, pentru o România normală, așa cum spune sloganul de campanie al domnului președinte. Suntem aproape de ținta de 70.000 de semnături pe care ne-am propus-o. Astfel, fiecare al șaselea arădean susține candidatura președintelui. La alegerile europarlamentare, PNL Arad a reușit să strângă 46.000 de semnături. Acum avem o depășire consistentă. Ne propunem ca până la sfârșitul săptămânii să depășim ținta pe care ne-am propus-o. Președintele Iohannis a fost un element de stabilitate și de echilibru, a întărit parteneriatele cu NATO, UE și Statele Unite. Echilibrul pe care l-a asigurat este evident, în condițiile unei guvernări PSD abuzive, lucru care îl recomandă pentru un al doilea mandat”, a declarat Iustin Cionca.

Harta județului, colorată în galben

În continuare, acesta susține că și-ar dori ca după câștigarea celui de al doilea mandat ca președintele Iohannis să aibă alături un guvern de dreapta și o majoritate parlamentară care să îi permită să își ducă la îndeplinire programul cu care intră în bătălia electorală. „Am convingerea că proiectele pe care administrația liberală arădeană le gestionează au contat atunci când oamenii au semnat pentru susținerea acestei candidaturi. După alegerile europarlamentare, 68 din cele 78 de unități administrativ teritoriale din județ au fost câștigate de PNL. PSD a câștigat patru UAT-uri mici, UDMR – 5, iar USR o comună. Ne dorim ca după turul al doilea al alegerilor prezidențiale să colorăm în galben toată harta județului. PNL are cel mai credibil proiect politic și este cel mai apreciat de arădeni”, a mai spus Cionca.

„Arădenii vor o Românie de bun-simț”

La rândul său, Răzvan Cadar, secretarul general al filialei, susține că semnăturile strânse până acum sunt rodul muncii unei echipe și a faptului că arădenii vor o Românie de bun-simț. „Mă bucur că arădenii susțin o Românie normală, o Românie de bun-simț. Avem o echipă de campanie bine organizată, care a muncit mult. Vreau să mulțumesc voluntarilor, militanților, tuturor membrilor și nu în ultimul rând arădenilor care au semnat pentru ca țara să aibă un președinte care să ne ducă înspre o Românie normală”, a spus Cadar.  

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite