Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pană la roata dreaptă din spate

Pană la roata dreaptă din spate
Comentează 0


Mai bine zis, din nou pană la roata dreaptă din spate, la automobilul nostru UTA. A câtea din acest tur? Iar cuiul înfipt în cauciuc a fost din nou ne..( upsss ! era să scriu o culoare pentru care Colțescu a luat-o pe coajă).

Ce-au ăștia cu noi ? Keyta de la Botoșani, Cardoso de la Mediaș , iar ieri, Ofosu. Ce mănâncă respectivii de -aleargă așa?

Mai mult... o înțepătură s-a simțit ieri și-n cauciucul stânga -spate, Roumpoulaku , încercând să facă un dublaj undeva aiurea mai aproape de linia de margine decât de Cicâldău rămas fără adversar pe o rază de 5-6 m.

Să nu uităm că dragul nostru automobil UTA a jucat ieri împotriva oltenior fără farurile din față, Hora și Morar, iar motorul a funcționat doar prin supraefortul lui Albu. Colac peste pupăză sărăcuța mașinuță a dat spre final și de bolovanul Marius Avram , acesta spărgându-i baia de ulei echipei noastre, arătându-i cartonațul roșu ,pe nedrept ( zic eu, dar ce știu eu ?) , lui Benga.
Și totuși , UTA putea obține un egal , dar cu o caroserie cârpită, cu cauciucurile rămase încă cele din vară, cu orbecăiala din față, cu un motor fără ulei destul și de valoare, a cedat săraca.
Laszlo Balint a declarat că va trece la remanierea lotului în această iarnă. Cam va costa.

Sperăm să fie de unde. Îi propun să ne aducă și un  Keyta  sau un Cardoso sau un Ofoso. Ce ? Numai cauciucurile noastre să fie împunse mereu?
Apropo...și eu am un automobil , un amărât de Opel Corsa micuț, ”încălțat”cu  aceleași cauciucuri cam de vreo trei sezoane, închiderea automată nu mai funcționează, caroseria , zgârâiată în multe locuri, de telescoape să nu mai vorbesc...dar....ÎL IUBESC NESPUS!

De ce ? Pentru că este al meu. Ca și UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite