Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campioana Provinciei învinsă fără drept de apel de Campioana unei mari iubiri: UTA – U. Craiova 1-2

UTA, Campioana Provinciei, a înfruntat, astăzi, acasă Universitatea Craiova. Campioana unei mari iubiri, a trecut fără drept de apel de echipa noastră, urcând pe prima poziție a clasamentului, cu 31 de puncte, după eșecul FCSB înregistrat ieri în fața CFR Cluj. În ceea ce o privește pe Bătrâna Doamnă, aceasta trebuie să se mulțumească cu cele 17 puncte adunate după cele 13 meciuri disputate din acest campionat, puncte care o fac să ocupe un onorant loc 7 în Liga I, în care tocmai a promovat anul acesta. De remarcat că în minutul 6, centralul Marius Avram decide să întrerupă partida pentru scurt timp, ca urmare a faptului că vizibilitatea de pe stadion are serios de suferit din cauza suporterilor aflați lângă Arena Francisc Neuman care s-au jucat prea mult cu torțele.

Campioana Provinciei învinsă fără drept de apel de Campioana unei mari iubiri: UTA – U. Craiova 1-2
Comentează 0

Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că am fi așteptat mai mult de la meciul de astăzi, având în vedere că UTA juca acasă. Nu a fost să fie, craiovenii fiind mai lucizi pe parcursul ambelor reprize, reușind să controleze jocul de la un capăt la altul, deși nu de o manieră decisivă, dar suficient cât să taie tot elanul ofensiv al gazdelor. De altfel, Cicâldău deschide scorul încă din minutul 13, cu o diagonală frumoasă expediată din colțul careului mare. Era 0-1 și UTA a pornit în căutarea golului egalizator. Acesta nu a întârziat să vină, Buhăcianu reușind să expedieze mingea în poartă cu capul, în urma unei lovituri de colț. Cinci minute mai târziu însă, Ofosu stabilește scorul final, după ce trece ca prin brânză de apărătorii UTA-ei și-l execută pe portarul Iacob.

Repriza a doua avea să fie controlată fără drept de apel de oaspeți, echipei arădene lipsindu-i o minte limpede care să coordoneze jocul la mijlocul terenului. Au urmat mai multe cartonașe galbene, încasate de o parte și de cealaltă, utistul Benga fiind eliminat în minutul 86, după un fault fără rost. De remarcat că Universitatea a avut câteva ocazii, UTA reușind abia în minutele de prelungire să amenințe serios poarta adversă, prin Albu. 

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Laszlo Balint, respectiv Corneliu Papură.  

UTA: Iacob - Bustea, Benga, Erico,S Simo - Ursu, Albu, Isac (Melinte), Rusu (Ioniță) – Rus (Miculescu), Buhăcianu. Pe bancă: Balauru - Melinte, Ilie, Miculescu, C. Popescu, Oroian, Ioniță.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu), Bălașa (Papp), M. Constantin, Bancu - Nistor, Screciu, Cicâldău – Barbuț (A. Ivan), Mamut, Ofosu. Pe bancă: I. Popescu - Papp, Vătăjelu, Mateiu, Căpățână, Cîmpanu, Ivan, V. Constantin, Bairam.

În ceea ce privește brigada de arbitri, aceasta a fost formată din Marius Avram - Mircea Orbuleț, Marius Badea și rezerva Florin Marcu. Observatori: Dan Potocianu și Florin Hîncu.

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite