Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Orașul nostru” – pe scena Galei Naționale a Comediei

19 octombrie, ora 19.00. Aceasta este data la care actorii arădeni vor rosti prima replică a spectacolului “Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban, pe scena Galei Naționale a Comediei de la Galați. Festivalul de la Galați, cel mai longeviv eveniment de acest fel din țară, reunește pe scenele sale, vreme de mai bine de o lună, 30 de trupe și peste 100 de artiști.

“Orașul nostru” – pe scena Galei Naționale a Comediei
Comentează 0

“Participarea noastră la Gala comediei de la Galați este una devenită deja tradiție și asta ne bucură. Aici, avem parte, în fiecare an, de un public minunat. Un public care știe să aprecieze și să se bucure de spectacole bune. În plus, și anul acesta avem ocazia jucăm într-o companie cât se poate de selectă, alături de trupe dintre cele mai importante ale teatrului românesc” – spune Bogdan Costea – managerul Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad.

"Festivalul de Comedie de la Galaţi a  ajuns anul acesta la a 30-a ediţie. Suntem primul teatru din România care a înfiinţat un festival de comedie competitiv, acesta având peste 40 de ani de existenţă. De aceea, momentul trebuie sărbătorit cum se cuvine. Prin urmare, vom avea 30 de zile de festival, vor fi invitate cele mai importante 30 de teatre din ţară, inclusiv cele din Bucureşti, iar gălăţenii se vor bucura de cele mai bune producţii din România realizate în ultimul timp. Este modul nostru de a sărbători Centenarul Unirii, realizând o uniune prin teatru, aici, la Galaţi", susţine Florin Toma directorul Teatrului dramatic “Fani Tardini”, organizator al evenimentului.

Următorul eveniment major care are înscrise pe afiș producții ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad este Festivalul Național de Teatru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite