Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Orașul nostru” în orașele București, Timișoara și Pecs

Nominalizat la categoria „Cel mai bun spectacol” în cadrul premiilor Uniunii Teatrale din România,  spectacolul „Orașul nostru” (regizat de Cristian Ban) - prezent în această seară de 3 mai, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, într-o ultimă întâlnire înainte de marea gală UNITER - ajunge în următoarea lună pe încă trei scene importante.

“Orașul nostru” în orașele București, Timișoara și Pecs
Comentează 0

Astfel, în 21 mai, producția teatrală arădeană se joacă în fața publicului bucureștean, în cadrul celei de a XVI-a ediții a Festivalului Comediei Românești (festCO). Două zile mai târziu, în 23 mai, de la ora 17.00, actorii arădeni vor spune poveștile Aradului pe scena mare a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, în cadrul Festivalului Euroregional de Teatru, pentru ca în 5 iunie, ei să joace în fața publicului Teatrului Național din Pecs, Ungaria.

Spectacolul îi reunește pe aceeași scenă pe actorii: Ioan Peter, Alex Margineanu, Cecilia Donat, Angela Petrean-Varjasi, Alina Vasiljević, Stefan Statnic, Dorina Darie-Peter, Roxana Sabău, Robert Pavicsits și Calin Stanciu. Scenografia poartă semnătura Cristinei Milea.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite