Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tranzacție a SIF Banat-Crișana, în atenția Consiliului Concurenței

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Societatea de Investiții Financiare BanatCrișana SA (SIF Banat-Crișana) cu sediul la Arad, intenţionează să preia compania Doosan IMGB SA.

O tranzacție a SIF Banat-Crișana, în atenția Consiliului Concurenței
Comentează 0

„SIF Banat-Crişana SA desfăşoară, în principal, activităţi de investiţii financiare în vederea maximizării  valorii propriilor acţiuni în conformitate cu reglementările în vigoare, gestionarea portofoliului de investiţii şi exercitarea tuturor drepturilor asociate instrumentelor în care se investeşte.

IMGB este membră a grupului sud-coreean Doosan și are ca obiect de activitate principal „producţia de metale feroase sub forme primare şi de feroaliaje”, obținând și venituri din închirieri de spații de birouri și din vânzarea de certificate de dioxid de carbon (CO2).

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, susțin reprezentanții Consiliului Concurenței.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite