Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Președintele Consiliului Concurenței vine la Arad. Vezi care este motivul

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, vine, mâine la Arad. Acesta va ajunge în municipiu în fruntea unei delegații a instituției pe care o conduce.

Președintele Consiliului Concurenței vine la Arad. Vezi care este motivul
Comentează 0

Scopul vizitei? Cei de la Consiliul Concurenței urmează să se întâlnească cu reprezentanţi ai autorităţilor locale din regiunea de Vest şi ai mediului de afaceri, pentru a afla problemele cu care se confruntă aceştia pe plan local. „Astfel, la sediul Primăriei Municipiului Arad va avea loc o întâlnire  cu autorităţile locale, urmată de o conferință de presă. În cadrul unor seminarii, reprezentanţii Consiliului Concurenţei vor prezenta aspecte concrete ale politicii concurenţei şi condiţiile în care pot fi accesate ajutoarele de stat/fondurile europene”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Miercuri, reprezentanții Consiliului Concurenței și conducerea Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad vor  discuta despre perspectivele de încheiere ale unui parteneriat între autoritatea de concurență și facultățile de specialitate, respectiv centrele de cercetare ale universității. „De asemenea, va fi organizat un seminar, cu participarea cadrelor didactice și a studenților,  prilej cu care experți ai autorității vor susține prezentări privind politica de concurență la nivel european”, se mai arată în comunicat.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite