Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mită la Unifarm: Ciolacu aruncă cu noroi în PNL, când de fapt directorul Adrian Ionel a fost numit de aliatul său, Victor Ponta

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, încearcă să scoată oarece folos electoral din operațiunea DNA împotriva directorului Unifarm, Adrian Ionel. Brusc, șeful PSD a devenit justițiar, criticând un act de corupție. Ciolacu e pe drumul îndreptării, ne-am zis. Dar era doar o nouă ticăloșie, scrie Grigore Cartianu pe ziaristii.com.

Mită la Unifarm: Ciolacu aruncă cu noroi în PNL, când de fapt directorul Adrian Ionel a fost numit de aliatul său, Victor Ponta
Comentează 0

Marcel Ciolacu a comis o nouă mizerie: într-o postare pe Facebook, a atribuit Guvernului PNL un act de corupție săvârșit de un individ pus în fruntea Unifarm, în 2012, de Victor Viorel Ponta – președintele PSD și premierul României în acel moment, aliatul politic al lui Ciolacu în prezent!

În cei 8 ani scurși de atunci, directorul Unifarm a rămas neclintit în fruntea companiei care aparține de Ministerul Sănătății. Nu l-au schimbat nici Guvernul Cioloș, nici „guvernele lui Dragnea” (Grindeanu, Tudose, Dăncilă), nici Guvernul Orban.

Dintre acestea, singurul care are circumstanțe atenuante este Guvernul Orban, care la numai 4 luni de la instalare s-a trezit în plină pandemie.

În schimb, cele trei guverne PSD, pe care deputatul Marcel Ciolacu le-a votat și le-a susținut până la noile ordine ale lui Dragnea, nu s-au atins timp de aproape trei ani de Adrian Ionel, omul lui Ponta din fruntea Unifarm.

DNA a anunțat printr-un comunicat că îl cercetează sub control judiciar pe Adrian Ionel, directorul Unifarm, pentru 5 capete de acuzare, printre care luare de mită (760.000 de euro pentru el, 340.000 pentru alți angajați ai Unifarm, 1.100.000 în total), mai scrie Cartianu.

Intrați AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite