Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dan Barna se ia de mână și bate palma cu Ciolacu și Ponta

Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România, acel partid înființat chipurile pentru a lupta împotriva abuzurilor PSD, partid „plin ochi” de oameni noi, care nu au desigur niciuna dintre apucăturile vechii clase politice, se ia de mână și bate palma cu Ciolacu și Ponta. Iar când spui în aceeași propoziție: colaborare, Barna, Ciolacu și Ponta, spui... totul.

Dan Barna se ia de mână și bate palma cu Ciolacu și Ponta
Comentează 0

Dar să vedem ce scriu pe Facebook Dan Barna și Marcel Ciolacu, că Ponta nu s-a obosit să marcheze evenimentul pe pagina personală.

 „Subiectele au vizat criza de sănătate publică, efectele economice și sociale pe care ea le implică și măsurile ce pot fi luate la nivel parlamentar. […] Discuția de astăzi (n.r. – ieri) a fost un exercițiu de consultare firesc între partidele din Parlament. Am fost de acord ca aceste întâlniri să existe ori de câte ori va fi nevoie dacă situația o impune”, afirmă, printre altele Dan Barna.

Intrând pe pagina lui Ciolacu aflăm că el a fost cel care a convocat întâlnirea la care și Barna a spus: „prezent”.

„Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute”, scrie pe pagina liderului PSD. În încheierea postării, Ciolacu arată că partidele cu care s-a întâlnit, deci și USR-ul lui Barna, au convenit să îi transmită premierului Orban o scrisoare prin care îi solicită să aibă un dialog real cu Parlamentul. De parcă acel dialog chiar ar lipsi.

Foto: Facebook – Alin Ionescu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite