Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căprar anunţă că a câştigat alegerile la Conferinţa Extrardinară Judeţeană de astăzi

Deputatul Dorel Căprar anunţă că a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Arad, la Conferinţa Extraordinară Judeţeană de astăzi.

De altfel, nu este nicio surpriză, având în vedere că tabăra adversă, în frunte cu senatorul Mihai Fifor, a ales să nu se prezinte la conferinţă, dar este foarte probabil ca Fifor și susținătorii săi să nu recunoscă rezultatul alegerilor de la Salonul Helen.

Căprar anunţă că a câştigat alegerile la Conferinţa Extrardinară Judeţeană de astăzi
Comentează 0

„În această după amiază, Conferința Extraordinară Județeană PSD Arad a ales o nouă echipă, care va lupta în următoarele luni pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare, la nivelul județului Arad. A fost o conferință organizată în conformitate cu solicitările conducerii centrale, cu respectarea Statutului dar mai ales prin voința membrilor PSD Arad”, se arată într-una dintre postările făcute pe Facebook în această seară de Căprar.

Într-o altă postare, acesta scrie: „Mulțumesc tuturor colegilor care astăzi, în cadrul Conferinței Extraordinare a Organizației Județene PSD Arad, organizată statutar, m-au onorat cu încrederea lor votându-mă pentru a exercita funcția de președinte al organizației județene pentru un nou mandat!, insistând pe faptul că a fost ales statutar. Rămâne de văzut cum vor reacţiona Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, preşedintele interimar, respectiv secretarul general interimar al PSD, care au cerut ieri amânarea alegerilor de la Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite