Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război în PSD Arad: Fifor acuză „presiuni inimaginabile”, iar Căprar vorbește despre „tupeu oltenesc needucat”

Alegerile pentru funcția de președinte al PSD Arad au provocat o falie adâncă în filială. Cele două tabere intrate în competiție, una strânsă în spatele deputatului Dorel Căprar, președintele în funcție al filialei, alături de care se află deputatul Adrian Todor, iar alta avându-l în frunte pe senatorul Mihai Fifor, secondat de deputatul Florin Tripa, părând că sunt gata să tranșeze disputa cu cuțitele pe masă. 

Război în PSD Arad: Fifor acuză „presiuni inimaginabile”, iar Căprar vorbește despre „tupeu oltenesc needucat”
Comentează 2

Cele două părți au început să se acuze reciproc în spațiul public de tot felul de rele. Dacă senatorul Fifor scria zilele trecute pe Facebook despre „10 ani marcaţi de lipsa competiţiei interne sau de pseudo-competiții”, caracterizând într-un mod nu tocmai colegial mandatele lui Dorel Căprar, pentru ca astăzi să revină cu o altă postare în care face referire la „presiunilor inimaginabile la care sunt supuşi colegii noştri cu drept de vot” și la „tentativele disperate de încălcare grosolană a statutului partidului”, deputatul Căprar scrie și el pe Facebook despre „metode securiste” și „tupeu oltenesc needucat”. „Chiar dacă unii colegi cu drept de vot sunt amenințați cu metode securiste și cu un tupeu oltenesc needucat, în ciuda tentativelor disperate de a prelua conducerea partidului, deși arădenii nu-i apreciază pe cei veniți de «afară» ca să facă legea după bunul lor plac, vineri, pe 7 februarie, la PSD ARAD, continuăm să luptăm pentru oameni și drepturile lor”, scrie printre altele Căprar.
De remarcat că zilele trecute, în lupta internă a fost invocat până și numele lui Cristian Videscu, fost jurnalist și secretar de stat în Guvernul PSD, decedat în urma unei boli cumplite, semn că alegerile de vineri se vor desfășura după principiul „care pe care”.  

 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite