Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La PSD Arad, fiecare cu... conferința lui

Scandalul din PSD Arad este pe cale să ducă la scindarea organizației. S-a ajuns până acolo încât fiecare tabără și-ar putea organiza conferința sa, ceea ce ar duce la două structuri de conducere, doi președinți și așa mai departe... Sigur, statutar acest lucru nu este permis. Cum conducerea centrală pare să se fi poziționat deja într-o anumită tabără, s-ar putea ajunge ca gravele neînțelegeri dintre pesediștii arădeni să fie soluționate de instanță.

La PSD Arad, fiecare cu... conferința lui
Comentează 0

Senatorul Mihai Fifor a anunțat în această dimineață pe Facebook că nu va participa la Conferința Județeană Extraordinară pe care președintele Dorel Căprar insistă să o organizeze, începând cu ora 17 la Salonul Helen, în ciuda conducerii centrale a partidului și a celor care îl contestă. „Eu nu voi participa astăzi la un simulacru de Conferință. Sper ca, măcar în ultimul ceas, să le vină mintea cea de pe urmă celor care astăzi se pregătesc să îngroape definitiv PSD Arad și să revină la Statut și la disciplina de partid, scrie printre altele Mihai Fifor.

Pe de altă parte, deputatul Dorel Căprar insistă cu conferința sa și își acuză unii colegi că pregătesc deja o conferință paralelă. „Doi-trei colegi care până mai ieri erau lipiți de mine ca timbrul de scrisoare, s-au apucat să trimită invitații în paralel, nestatutar, la o altă dată a conferinței de AZI. Total pentru a induce în eroare colegii de partid!”, scrie Dorel Căpar.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite