Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fostul președinte al PSD Arad a trecut la Partidul Puterii Umaniste

Exclus de Biroul Permanent Județean al PSD Arad pe 30 aprile, decizie pe care declara că nu o recunoaște, Dorel Căprar, fostul președinte al organizației arădene a anunțat, ieri, că... demisionează din PSD și trece la Partidul Puterii Umaniste, cum era de așteptat de altfel.

Fostul președinte al PSD Arad a trecut la Partidul Puterii Umaniste
Comentează 1

„DUPĂ 20 de ANI de muncă şi activitate politică, ASTĂZI m-am decis să DEMISIONEZ din rândurile Partidului Social Democrat”, a scris, ieri, pe Facebook Dorel Căprar, care susține că PSD este acum „un capitol închis”.

Tot cum era de așteptat, Căprar nu îl uită în postarea sa nici pe senatorul Mihai Fifor, cel în fața căruia a pierdut ultimele alegeri din organizație, după o intervenție brutală a Bucureștiului.

„După 20 de ani de politică, TRĂIESC revirimentul unei noi provocări. Asta pentru că m-am hotărât să construiesc la Arad un vector politic puternic, capabil să se opună şi să învingă "frăţia" obscură şi lipsită de scrupule a clanului FIFOR şi a forţelor răului care "uneltesc" alături de el [...] ELIBERAREA ARADULUI de sub povara cercurilor de interese conduse de "veşnic uneltitorul" FIFOR şi a complicilor săi, reprezintă pentru mine o motivaţie existenţială!”, a mai scris Căprar.

Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) a fost fondat de Dan Voiculescu și este condus de avocatul Daniel Ionașcu, care ocupă funcția de președinte executiv.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite