Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reacții după alegerea noii conduceri a PSD: Adrian Todor demisionează, dar numai de la conducerea organizației municipale

Deputatul Adrian Todor a anunțat astăzi că a demisionat din funcția de președinte al Organizației Municipale PSD Arad, susținând că rămâne un simplu membru al partidului. Decizia a fost luată în urma alegerilor interne desfășurate sâmbătă. De menționat însă că atunci, Todor amenințase la cald că va demisiona și din partid și din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților, după cum scriau colegii de la aradon.ro. Acum însă, demisia lui Todor pare însă ceva de genul „adio, dar rămân cu tine”.

Reacții după alegerea noii conduceri a PSD: Adrian Todor demisionează, dar numai de la conducerea organizației municipale
Comentează 0

„În urma alegerilor interne din data de 22 februarie, am decis să-mi depun demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD Arad. În primul rând, fac parte din echipa deputatului Dorel Căprar, iar principiile care m-au călăuzit în toți acești ani în care am activat în cadrul PSD Arad mă obligă să fiu alături de această echipă, atât la bine, cât și la rău. Am câștigat împreună atâtea bătălii, avem obligația de a fi împreună și acum, la greu.

În al doilea rând, având în vedere candidatura senatorului Mihai Fifor la funcția de primar al municipiului Arad, consider că e firesc ca în fruntea organizației municipale să fie instalată o persoană care să facă parte din nou a echipă. Eu, personal, nu mă regăsesc în echipa care a câștigat alegerile la nivel de filială și nu doresc să fiu o piedică în realizarea obiectivului noii conduceri județene, de a câștiga Primăria Aradului și Consiliul Județean Arad”, susține Todor, care a ținut astfel să menționeze că va rămâne în continuare să activeze în cadrul grupului PSD din Cameră.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite