Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război pe bani în PSD

Jurnalistul nemțean George Harabagiu, care a fost la un moment dat și coordonatorul campaniei online a PSD, dă din casă, făcând pe Facebook o serie de dezvăluiri din bucătăria internă a partidului, mai precis despre dispariția unor bani și despre războiul dintre deputatul Dorel Căprar, fostul președinte al PSD Arad și senatorul Mihai Fifor, actualul șef al filialei arădene.

Război pe bani în PSD
Comentează 0

Harabagiu publică pe Facebook și o scrisoare semnată de Dorel Căpar și adresată președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, în care deputatul cere lămuriri cu privire la faptul că Fifor ar fi fost însoțit la audierile la DNA în scandalul legat de șpăgile de la CNAIR de aceeași avocată care era și avocata partidului. Potrivit jurnalistului, Căprar a recunoscut veridicitatea scrisorii, dar l-a sfătuit să nu o publice.

„Ca sa simplific , exista suspiciuni ca senatorul Mihai Fifor ar fi beneficiat de servicii de asistenta juridica DECONTATE din banii PSD. Iar alti colegi de partid, au trebuit sa isi plateasca singuri avocatii ( desi spetele au directa legatura cu demnitatile lor detinute in partid ) Evident ca stiu si cine a prestat respectivele servicii de reprezentare. Nu consider absolut nimic in neregula sa inchei un contract de asistenta juridica cu un partid . Chiar NU ! Daca contractul este pe o suma X iar din partid ( fara stirea avocatei ) este " extrasa " o suma Y ( de 3 ori mai mare decit valoarea intregului contract ) este in regula ? Unii zic ca nu prea.. Pentru ca PSD primeste si finantari din bani publici . Ceea ce sincer, da o cu totul alta conotatie povestii.

Diabolic este insa altceva . Dupa ce ajung la DNA si sunt trimisi in judecata , desi beneficiaza de #prezumtia_de_nevinovatie colegii de partid al lui Ciolacu si Fifor ( in cazul nostru ) sunt ABANDONATI. Stigmatizati inaintea condamnarii definitive . Si daca sunt condamnati " discutabil " si ajung la puscarie , sunt #abandonati ACOLO. Ca si cum nimeni nu i- a " cunoscut " VREODATA ! Asta, dovada de " solidaritate "...

Partidul se dezice de ei , devin " ciumati " si NIMENI nu mai are voie sa le pronunte numele . Asa ati procedat cu LIVIU DRAGNEA, ticalosilor! Mi-e scirba. Asa cum ati procedat acum cu Dorel Caprar ! I-ati dat " uitarii " pe cei care v-au facut ce sunteti astazi ! Adrian Nastase , Adrian Severin ...Si multi altii .. i-ati EXECUTAT inainte de condamnare! Iar daca peste ani de procese sunt achitati si dovediti NEVINOVATI , nu - i reabilitati NICIODATA ! Iar daca isi ispasesc pedeapsa , ramin PUSCARIASII care strica imaginea partidului ❗️  

Chiar daca , unora le-a fost inscenata " infractiunea". Chiar daca .. uneori au fost " turnati " pentru a fi anihilati […]

PS. Nu vreti sa stiti modul in care Mihai Fifor l- a " condamnat statutar " ( inainte de proces ) la ARAD pe Dorel Caprar. In fata colegilor, FIFOR a citit un adevarat #rechizitoriu_al_inchizitiei . Credeti- ma, a fost la fel ca " PORTOCALA " Fara nici o diferenta.

PPS. Inainte de orice , sunt barbat . Si din acest considerent NU VOI DIVULGA numele dnei avocat din " scrisoarea pierduta ". Asta pentru ca nu doresc sa- i aduc vreun prejudiciu, fiind convins de buna sa credinta. Nu ar fi onest , nici sa precizez onorarii, sume , etc .. Cit despre document , verificitatea acestuia mi- a fost confirmata de deputatul Dorel Caprar . Recunosc ca m- a sfatuit sa nu il public , precizind ca voi fi si eu " executat ". [...]”, se arată printre altele în postarea lui Harabagiu.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite