Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezvăluiri din culisele PSD Arad: se vorbește despre epurări politice, grupări anti-românești și non-combat

Jurnalistul nemțean George Harabagiu face noi dezvăluiri din culise PSD, prezentând pe Facebook ceea ce numește el „Dovezile epurărilor politice dictate de Mihai Fifor”, susținând că a aflat „detaliile halucinante ale «Operațiunii Arad», care urmărea neutralizarea li Dorel Căprar și înlocuirea echipei sale cu «executanții» axei Ciolacu-Fifor.

Dezvăluiri din culisele PSD Arad: se vorbește despre epurări politice, grupări anti-românești și non-combat
Comentează 0

În postarea pe care o face, Harabagiu vorbește despre „practicile staliniste din PSD-ul lui Ciolacu”, susținând că are înscrisuri care dovedesc targhetul electoral și „non-combatul” de la următoarele alegeri. Mai mult, afirmă că Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberale) a fost folosit pentru executarea social-democraților aflați pe „lista neagră” a lui Fifor.

„In spatiul public , au aparut " zvonuri " privind " un eventual blat al PSD -ului cu alte partide si grupari anti- romanesti . S-a scris enorm de mult pe retelele de socializare despre eliminarea " pas cu pas " a tuturor liderilor si demnitarilor PSD fideli lui Liviu Dragnea si / sau adevaratei ideologii social - democrate. Exemple notorii , sunt in toata tara ! Ceea ce nu s- au prezentat NICIODATA ❗️( pina acum ) sunt DOVEZILE intregii strategii de " aliniere a PSD " unor directive oculte sau anti-romanesti . Ei bine, dle Mihai Fifor, va rog sa va asezati confortabil intr- un scaun si sa lecturati cu mare atentie ce urmeaza.. Sincer , nu imi doresc sa aveti o " cadere de calciu ". Imi doresc ca TOT PSD - ul sa afle " masinatiunile staniliste " pe care le coordonati . Sub semnatura d- voastra ! Stiu ca e " naspa " d-le fost Ministru al Apararii , Ministru de Interne , Ministru al Economiei❗️Dar bine stiti ( antropolog fiind ) ca " degetul mare este opozabil ". Si face intotdeauna .. diferenta.

Dupa cum se poate verifica in cronologia profilului meu de FB , la data de 30 Aprile , orele 02. 55 publicam un text ( care a generat " tahicardie " in K 10 ) si care reprezenta inceputul unui " serial " pe care m- am hotarit sa il continui ( desi stiu bine care vor fi " consecintele ) . Ulterior aparitiei textului , asupra mea s- au exercitat presiuni ( elegante ) prin care eram " sfatuit prieteneste sa renunt ". N - am facut- o. Asa sunt io... mai moldovean incapatinat sa merg #pina_la_capat.

Drept urmare, la data de 06. Mai 2020 , orele 01.58 postam continuarea dezvaluirilor care va vizau in mod direct , dle Mihai Fifor ! Stiu ca nu e " confortabil " dar asa e " in tenis " . O mai dai , o mai iei . Asta se cheama VIATA , dle Fifor .. La citeva zeci de minute de la aparitia textului , o consiliera a dimneavoastra ( care nu avea somn - intimplator - la o ora atit de tirzie) a comentat pe postare, afirmind ca nu as fi obiectiv si sugerindu- mi sa " las in pace Aradul " , considerind ca nu as fi suficient de bine " informat ". Din gentilete, am sters respectivul comentariu si am blockat - o pe doamna cu pricina ( pentru o nu o expune ulterior la o tirada de reactii , mai ales ca o cunosteam foarte bine , aceasta facind parte din echipa de comunicare on line a PSD pe care am coordonat- o in campania electorala din 2016 si inca doi ani dupa )

Tot ca o " coincidenta " ( in data de 06 .Mai 2020 ( dupa ce v- ati deplasat la Arad , sper cu " declaratia pe proprie raspundere " completata) ati organizat o intilnire ( on line .. cred ) e " echipei d- voastra de executanti " din PSD Arad si ati dispus emiterea documentului prin care deputatul DOREL GHEORGHE CAPRAR ERA EXCLUS DIN PSD ( vezi foto 5-6-7)

De unde atita graba, dle Fifor ? De ce fix in ziua in care publicasem dezvaluirile ? Va spun tot eu .. Pentru ca stiati ca vor urma declaratii EXPLOZIVE ( ❗️) ale deputatului Dorel Gheorghe Caprar cu privire la actiunea de provocare a Romaniei , initiata de Premierul Ungariei , Victor Orban ' ! De unde stiati ? Asta e o alta poveste despre care nu pot aduce precizari ( urmind ca toate datele pe care le detin sa le aduc la cunostinta institutiilor abilitate ale statului roman ) Vorbim insa.. dupa ! Sper !

Pentru cei care vor emite ipoteza potrivit careia , documentele atasate acestui material mi- au parvenit de la deputatul Dorel Caprar , vreau sa precizez ca vor fi dezamagiti ! Sursele mele se afla , dle Fifor , mult mai aproape de dv . decit va inchipuiti! Daca considerati ca ati inventat " smecheria politica " va inselati amarnic . Cu putin efort, voi reusi sa aflu si ce scrie la pagina 48 din agenda pe care o aveti in fata in fotografie ( numarati filele pina la 48 si cititi cu atentie ) . Documentul de excludere din PSD a lui Dorel Caprar este semnat de dumneavoastra , cu aceeiasi mina cu care l- ati " executat " si pe Liviu Dragnea. Olografic ! Pariem ? ( vezi foto cu semnatura )

Stiu tot " PLANUL la " .. Intreaga " Operatiune Arad " pina in cel mai mic detaliu . Si va anunt respectuos ca nu l- ati " executat " pe Dorel Caprar. Vor urma surprize... Chiar  Asta pentru ca vor aparea MULTE ALTE DOCUMENTE semnate de dumneavoastra. Interesante pentru ADEVAR  Ala care este, nu ala pe care il vreti .. dle Fifor ! Pariem ?

Ceea ce mi se pare insa , ABJECT si STALINIST este faptul ca v- ati folosit de PARTIDUL PUTERII UMANISTE ( social - liberale ) drept pretext pentru " epurarea politica de la Arad ". Din cite stiu , PPU nu este un inamic al PSD , ba din contra... este un partid care a oferit PSD - ului europarlamentari de mare valoare. Doamna Maria Grapini fiind un exemplu elocvent in acest sens❗️Chiar sunt curios cum vor reactiona liderii PPU dupa ce vor citi documentele de atasate aceste postari ! Cit despre " targhetul " de 25 % pe care l- ati propus la alegeri (vezi foto ) am un singur comentariu :

CIT DE TRADATOR SA FII , SA CONSEMNEZI OFICIAL un asemenea " blat " dle Fifor ? Chiar atit de fraier , credeti ca sunt ? Va las sa va " contemplati opera " .. Si va solicit DEMISIA din acest partid , pe care l- ati " onorat " prin non combat si " blaturi ". RUSINE , MIHAI FIFOR”, scrie printre altele pe Facebook George Harabagiu.

Intrați aici pentru a citi întreaga postare: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1377712455908518&id=100010093304681

Sursa foto: Facebook George Harabagiu

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite