Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce-l preocupă pe Mihai Fifor când colegii săi de partid dau cu subsemnatul la DNA

Că politicienii, mai ales cei care au ajuns să ocupe vremelnic funcții înalte în stat, sunt de multe ori rupți de realitate, o știe toată lumea, dar pentru asta există consilierii, să-i mai aducă cu picioarele pe pământ. Probabil că Mihai Fifor, fost ministru al Economiei, fost ministru al Apărării, fost ministru interimar de Interne, fost vicepremier, fost secretar general al PSD, ș.a.m.d.p., în momentul de față senator PSD de Arad, a ajuns să trăiască într-o lume paralelă. De ce spunem asta? Este de ajuns să citit comunicatul de presă pe care l-a trimis după ce colegii săi de partid au fost chemați sau duși să dea cu subsemnatul la DNA.  

Ce-l preocupă pe Mihai Fifor când colegii săi de partid dau cu subsemnatul la DNA
Comentează 2

Făcându-se că nu a auzit nimic de problemele cu care se confruntă Dorel Căprar, Florin Tripa, Cristian Ispravinic și alții, Fifor a găsit cel mai bun moment să acuze... Guvernul Orban că „aplică pas cu pas programul PDL, care a dus la tăierea salariilor și pensiilor în 2010“.

Nimic despre șpaga din vămi, nimic despre ancheta DNA, nimic despre implicarea sau lipsa de implicare a liderilor PSD Arad în toată povestea. Un comunicat care se potrivește ca nuca-n perete.

 Curat paralel cu realitatea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite