Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Război în PSD pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc

Deputatul Dorel Căprar, fostul președinte al PSD Arad, îi atacă foarte dur pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, președintele interimar, respectiv secretarul general interimar al PSD, susținând nici mai mult, nici mai puțin că au vândut interesele naționale ale României. Acuze foarte grave, venite din partea cuiva care a fost în echipa de conducere a partidului.

Război în PSD pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc
Comentează 0

„Ce avem noi aici? Avem una bucată țară, neprețuită, pentru mine și mulți alți români, monedă de schimb pentru alții, printre care și Marcel Ciolacu, țară negociată, răstignită și dată pe bucăți. Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă AUTONOMIE așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de gravă din toate punctele de vedere ci și o trădare asupra suveranității naționale a statului român”, susține Căprar.

Căprar: „Ce ce ne vinzi țara, Marcele?”

În continuare, acesta afirmă că PSD-ul lui Ciolacu și Stănescu a rupt pur și simplu țara în favoarea unor interese de grup. „În acest moment, PSD-ul condus de Ciolacu şi Stănescu, conduşi şi ei la randul lor de cine ştie cine, au vândut interesele naționale ale României, au rupt țara în favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu și complicilor lui, așa cum a respectat democrația și la Arad, în cadrul PSD, tot așa și acum, fără să clipească aruncă țara în mâinile unor grupuri de interese. De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi țara? Care sunt interesele tale? Dacă te uiți în oglindă ești mulțumit de ceea ce vezi? Iată, Marcel Ciolacu dovedește încă o dată că nu are cum să conteze pentru el statutul PSD dacă nu contează integritatea țării! Colegilor din PSD le spun că partidul va muri pe mâna acestui vânzător de țară și de neam”, mai afirmă Căprar.

Cine sunt vinovații în viziunea senatorului Fifor

La rândul său, senatorul Mihai Fifor, actualul președinte al PSD Arad, a și găsit vinovații. Nu, nu sunt Marcel Ciolacu și ai lui, ci liberalii în frunte cu Florin Roman, despre care spune că „nu l-a interesat nici cât negru sub unghie de subiect”. Un alt vinovat ar fi senatorul Chițac, din cauza căruia Parlamentul nu a mai lucrat  la modul clasic. Uită însă să spună că ședințele Senatului și ale Camerei Deputaților se desfășoară acum prin intermediul unor sisteme electronice de comunicare, astfel încât proiectul cu pricina putea fi pus foarte ușor pe ordinea de zi și respins.Dacă majoritatea PSD ar fi dorit cu adevărat acest lucru.

Mihai Fifor nu a scăpat însă ocazia să lanseze și un atac la președintele țării, care a taxat pe bună dreptate atitudinea social-democraților cu privire la această problemă.

Mai trebuie spus că Mihai Fifor a anunțat în cele din urmă că proiectul a fost respins în Senat, semn că presiunea opiniei publice și-a spus cuvântul.

Foto: Facebook Dorel Căprar

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite