Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Zero critică România; Vlad Botoș îi ține isonul

Cristian Ghinea a fost supranimit Ministrul Zero în urma „performanțelor” pe care le-a avut în funcția de ministru al Fondurilor Europene. Acum, când nu mai este ministru, se apucă să critice România, iar arădeanul Vlad Botoș, colegul său din Parlamentul European, îi ține isonul.

Ministrul Zero critică România; Vlad Botoș îi ține isonul
Comentează 0

Caleaeuropeana.ro scrie că Ghinea și Botoș au trimis împreună un comunicat de presă în care susțin că la 13 ani de la aderarea la UE, România a ratat aproape toate oportunităţile de a-şi îmbunătăţi performanţa pe un domeniu esenţial de care depind viaţa şi sănătatea a tot mai mulţi cetăţeni: poluarea mediului urban şi peri-urban cu deşeuri solide şi poluanţi atmosferici.

Comunicatul cu pricina vine după ce europarlamentarii Renew Europe, Ghinea și Botoș, împreună cu Expert Forum au discutat, ieri, alături de candidați la alegerile locale din acest an, în cadrul unei video conferințe online despre criza gunoaielor și a aerului poluat – cele care intoxică România.

Ghinea, ministrul care potrivit informațiilor noastre a blocat procedurile cât timp a condus Ministerul Fondurilor Europene, vine acum și spune că România a cheltuit numai jumătate din cele 1,1 miliarde de euro avute la dispoziție în ultimii 13 ani, iar eficiența a fost, în opinia sa, mică sau deloc. A uitat însă să spună românilor ce a făcut ministrul Cristian Ghinea atunci când s-a aflat la conducerea Ministerului Fondurilor Europene.

Intrați aici pentru a ce susțin ACUM Ghinea și Botoș: https://www.caleaeuropeana.ro/eurodeputatul-cristian-ghinea-dupa-13-ani-si-11-mld-euro-romania-a-indeplinit-doar-14-din-procentul-de-reciclare-asumat-pentru-2020/

Foto: captură video Facebook

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite