Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Zero și oamenii săi pierd teren în București

Cristian Ghinea, supranumit și Ministrul Zero pentru „performanțele” obținute cât timp a fost ministru în Guvernul Cioloș, începe să fie văzut prost chiar și de către colegii săi de partid. Conform flux24.ro, candidații susținuți de el și de Dan Barna au pierdut alegerile pentru conducerea filialelor USR Sector 3, Sector 4 şi Sector 5.

Ministrul Zero și oamenii săi pierd teren în București
Comentează 0

Jurnaliștii de la flux24.ro scriu că Ghinea & Co au avut parte de o înfrângere foarte usturătoare la Sectorul 3, filială din care face parte. „La Sectorul 3, Ghinea şi omul său de încredere, consilierul local Liviu Mălureanu, nu au avut curaj să-şi asume o candidatură, aşa că l-au aruncat în cursă pe «iepurele» Alexandru Moglan, care a pierdut în faţa lui Bogdan Stroe“, susţin surse din organizaţia Bucureşti pentru Adevărul.

La Sectorul 4 a fost  un vot pentru revocarea preşedintelui de filială, Marius Gheorghe, însă încercarea de destituire a picat. Marius Gheorghe a obţinut un scor confortabil, în timp ce Tudor Pop, unul dintre apropiaţii lui Cristian Ghinea, a strâns doar o mână de voturi, susţin sursele citate. Şefia Sectorului 5 a fost adjudecată de Alexandru Surcel, care a învins-o pe Daniel Timoficiuc, aflată tot în tabăra Ghinea.

În încheiere mai trebuie spus că pe 13 iulie urmează să aibă loc Congresul pentru alegerea preşedintelui USR.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite