Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Fifor i-a abandonat pe cei care l-au făcut senator în 2012. Va face la fel și cu arădenii?

Mihai Fifor i-a abandonat pe cei care l-au făcut senator în 2012. Va face la fel și cu arădenii?
Comentează 2

Senatorul PSD Mihai Fifor a fost ales ca parlamentar de Dolj în luna decembrie a anului 2012. Din toamna anului trecut acesta a decis să activeze în PSD Arad, lăsând de o parte organizația care l-a susținut să ajungă senator, dar și pe cei care i-au acordat încrederea prin votul lor.

Ne referim la oamenii din Colegiul Senatorial numărul 2 din Dolj care au dat votul pentru ca Mihai Fifor să obțină mandatul de senator al României.

Cu aproximativ un an înainte de alegerile parlamentare din decembrie 2016, Fifor își face bagajele și își pregătește terenul pentru un nou mandat în camera superioară a Parlamentului României.

Despre organizația care l-a susținut, despre cei cărora le-a făcut promisiuni de mai bine – nu îl mai interesează. Contează doar viitorul mandat de senator.

Activitate în județul în care a fost ales, activitate pentru PSD Dolj – ioc.

Acest fapt este confirmat chiar de către președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manada. Contactat telefonic acesta a spus că nu știe nimic despre vreo activitate a lui Fifor în județul în care a fost ales.

Sigur, Mihai Fifor are tot dreptul legal să se mute cu cabinetele parlamentare în ce județ dorește, ar putea lansa chiar ideea unui cabinet parlamentar mobil, însă corect ar fi să își respecte votanții. Cum își respectă votanții, în condițiile în care mai marele social-democraților din Dolj nu poate spune nici trei cuvinte despre activitatea lui Mihai Fifor din ultimele luni?

Va candida la Arad, tânjește după un nou mandat parlamentar pe care, cu votul unor arădeni, l-ar putea obține. Ne întrebăm dacă va proceda la fel (în cazul în care va fi ales) și cu arădenii? Adică își va lua tălpășița și va activa în cine știe ce județ?

Trebuie menționat că de-a lungul anilor, PSD Arad a avut mai mulți candidați trimiși de conducerea centrală să candideze aici. După ce s-au văzut cu "sacii în căruță"… duși au fost.

Sursa foto: ziuacontanta.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide