Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activitatea parlamentară a senatorului Mihai-Viorel Fifor este practic inexistentă

Activitatea parlamentară a senatorului Mihai-Viorel Fifor este practic inexistentă
Comentează 0

Senatorul doljean Mihai-Viorel Fifor nu are o activitate parlamentară cu care să se poată lăuda. Recent, a fost făcut public un raport referitor la activitatea tuturor senatorilor și deputaților, în legislatura 2012-2016.

Pe oricare dintre clasamentele referitoare la activitatea senatorilor ne-am uita, Mihai Viorel Fifor nu apare în vreun top.

Acest indice al activității parlamentare (IAP) reprezintă o medie a principalelor activități parlamentare: inițiative legislative, luări de cuvânt, declarații politice, întrebări și interpelări și moțiuni.

Spuneam că Mihai-Viorel Fifor nu apare în clasamentul senatorilor cu un coeficient ridicat. Asta arată "implicarea" senatorului doljean în cei aproape patru ani de mandat.

Ca o comparație, fostul deputat arădean Claudia Boghicevici, care și-a încheiat activitatea parlamentară după alegerile locale din luna iunie, fiind aleasă ca vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, are un coeficient foarte bun.

Claudia Boghicevici are un indice de 166,55. În top 15 al celor mai activi senatori, ultimul clasat, deci locul 15, are un indice de 122,3. Mihai-Viorel Fifor este în afara acestui clasament, deci cu un coeficient mult mai slab.

Acest lucru demonstrează, dacă mai era nevoie, faptul că senatorul de Dolj nu prea are timp pentru activitățile parlamentare.

Degeaba se dă el arădean în Arad și doljean în Dolj, întrucât nu face nimic. Nici pentru unii, nici pentru alții.

Andrea Kondrad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite