Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mișu Fifor și ai lui, cascadorii râsului!

Mișu Fifor și ai lui, cascadorii râsului!
Comentează 5

Te umflă râsul când îl vezi pe Fifor, pașaportatul de la Dolj, cum se umflă în pene. Nu îl știe nimeni la Arad și a avut grijă să se înconjoare de nulități care îi poartă trena, nu cumva să se găsească vreunul care să vrea să îi ia locul la Senat.

Fifor n-are nevoie în jurul lui de pesediști valoroși, îi trebuie cât mai slabi, cât mai penibili, care nici măcar să nu realizeze că îi ia la mișto. Și chiar îi ia! I-a prostit să nu intre în comisiile de specialitate din Consiliul Local. Le vâră sub nas comunicate de presă, iar consecința e că râde tot Aradul de ei.

PSD se duce pe copcă în Consiliul Local și nu există în afara Facebook-ului, unde pesediștii își distribuie între ei postările și și le comentează reciproc. Fifor e gata să pună PSD pe butuci, să îl umple de ridicol și de rușine, numai să își asigure el postul de senator. În rest, nu contează că se alege praful, interesul lui e important! El să fie senator, gândacii de arădeni, așa cum scria pe Facebook Fifor, nu au decât să se trateze cu insecticid.

Sursa foto: fifor.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite