Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medicul Cătălin Cîrstoiu a intrat oficial în cursa pentru București; ce spune despre el europarlamentarul Gheorghe Falcă

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, scrie realitatea.net. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă la care Cîrstoiu a participat alături de preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a intrat oficial în cursa pentru București; ce spune despre el europarlamentarul Gheorghe Falcă
Comentează 1

La evenimentul desfăşurat la Palatul Parlamentului au fost prezenţi liderii organizaţiilor din Bucureşti ale celor două partide - Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.

Intrați AICI pentru detalii.

Atât candidatul comun al alianței, cât și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, și-au centrat discursul pe mesajul că, așa cum a vindecat mii de pacienți, așa va vindeca și Bucureștiul, conform hotnews.ro „Sunt sigur că împreună vom învinge un oraş bolnav şi îl vom face împreună sănătos. Asta am făcut toată viaţa”, a spus medicul Cîrstoiu, făcând și „o mărturisire dureroasă” - este supraviețuitor al cancerului.

Intrați AICI pentru detalii.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, declara recent la B1 Tv că managerul Spitalului Universitar din București este un om împlinit din punct de vedere profesional și că e foarte important ca oamenii ca el să aibă curajul să intre în politică, scrie b1tv.ro.

„E foarte important ca atunci când vii în fața oamenilor, tu, din punct de vedere profesional, să fii un om împlinit. Domnul Cîrstoiu este un om împlinit din punct de vedere profesional, până la cel mai înalt nivel al unui medic. Și-a atins profesional nivelul ajungând managerul unui spital important din București.

Și-a atins profesional, din punct de vedere al calității de profesor universitar, nivelul că este decanul Facultății de Medicină. E foarte important ca acești oameni să aibă curajul să intre în politică, cum avut curajul și Nicușor Dan cândva. E foarte bine să intre cât mai mulți oameni care își ating gradul profesional maxim să aibă curajul să intre în politică”, a spus europarlamentarul PNL.

Intrați AICI pentru detalii.

Doctorul Cîrstoiu devine astfel port-drapelul alianței de guvernare pentru alegerile locale din 9 iunie, ținând cont de faptul că primarul Capitalei este ales cu numărul cel mai mare de voturi după președintele României. 

Sursa foto: captură video digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite