Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meciul Dinamo-UTA prefaţat de Balint şi Balauru

Pe vremuri una dintre echipele de top ale campionatului, cu patroni care se pregăteau pentru Champions League, Dinamo Bucureşti se bate acum pentru evitarea retrogradării, fiind pe poziţia a VIII-a în clasamentul play-out-ului. Astăzi, de la 21.30 va da piept cu UTA, echipa aflată pe locul al II-lea, meciul urmând să se desfăşoare pe stadionul din Bucureşti al câinilor roşii.

Meciul Dinamo-UTA prefaţat de Balint şi Balauru
Comentează 0

După meciul câştigat cu 1-0 în faţa Viitorului lui Hagi, Bătrâna Doamnă are un moral bun şi îşi doreşte să obţină toate cele trei puncte puse în joc, cu atât mai mult cu cât arădenii s-au dovedit a fi specialişti ai victoriilor obţinute în deplasare.

Întâlnim o echipă în suferință, măcinată de destul de multe probleme, dar care are în componență jucători de calitate. Cu siguranță vor dori să câștige cele 3 puncte puse în joc deoarece situația lor din clasament nu este deloc bună, dar e foarte important ce vom face noi. Va trebui să știm să abordăm foarte inteligent partida, în condițiile în care vine foarte repede după o victorie foarte importantă pentru noi. Încercăm să ne facem jocul, să aplicăm strategia pregătită pentru acest meci și să ne întoarcem cu toate punctele, susţine antrenorul Laszlo Balint, potrivit uta-arad.ro.

„Lupta este pe puncte foarte importante. Ei sunt într-o situație mult mai grea, dar și această răutate a lor ar putea să ne creeze un avantaj”, a completat goalkeeperul Dragoș Balauru, potrivit sursei citate.

Meciul se dispută în această seară, de la 21:30, și se vede în direct pe Look, Digi Sport 1 și Telekom Sport.

Intraţi AICI pentru detalii.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite