Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima victorie în Liga I: UTA a învins-o cu 1-0 pe Dinamo în Ștefan cel Mare

UTA reușește să o bată pe Dinamo cu 1-0, chiar în Ștefan cel Mare, obținând prima victorie de la revenirea în Liga I, după un meci în care a suferit mult și nu numai din punct de vedere fizic, cum de altfel ne-a obișnuit deja.

Prima victorie în Liga I: UTA a învins-o cu 1-0 pe Dinamo în Ștefan cel Mare
Comentează 0

După o primă repriză în care a fost dominată steril de Dinamo, UTA reușește să deschidă scorul la primul șut pe poartă. În minutul 41, Rusu a fost faultat în careu de Puljic, iar arbitrul Sebastian Colțescu dictează lovitură de la 11 metri. Un minut mai târziu, Hora transformă și stabilește scorul final.

Repriza a doua se desfășoară pe aceleași coordonate, cu Dinamo la conducerea jocului și cu UTA în apărare, dar trebuie spus că arădenii reușesc să scape pe contraatac și pun și ei în pericol poarta gazdelor. Asta, în ciuda faptului că pe final jucătorii UTA-ei încep să aibă crampe, semn că au carențe serioase în ceea ce privește pregătirea fizică, dar una peste alta, totul este bine când se termină cu bine. Bătrâna Doamnă reușește să obțină cele trei puncte puse astăzi în joc, își dublează zestrea acumulată până acum pe prima scenă și urcă în clasament peste câini.

Dinamo: Mejias - Gonzalez, Grigore, Puljic, Lopez - Camara, Răuță (Măgureanu), Gol, Sorescu (Fabbrini) – Borcea (Valle), Nemec. Pe bancă: Rene - Bejan, Ehmann, Șerban, Mihaiu, Valle, Bani, Măgureanu, Fabbrini. Antrenor: Cosmin Contra.

UTA: Iacob - Tomozei, Erico, Benga, Simo – Miculescu (Ursu), Roșu (Melinte), Albu, Rusu – Hora (Klapan), Buhăcianu (Rus). Pe bancă: Balauru - Ilie, Melinte, Pleașcă, Ursu, Morar, Tescan, Rus, Klapan. Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitri: Sebastian Colțescu - Radu Ghinguleac, Ionel Dumitru. Observatori: Valeriu Mateescu, Aron Huzu.

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite