Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balauru şi Miculescu duc trei puncte la Arad: Dinamo-UTA 0-1

UTA s-a impus în această seară, din nou, cu 1-0 în Ştefan cel Mare, împingând Dinamo şi mai mult în zona nisipurilor mişcătoare de la subsolul clasamentului. După ce în tur a câștigat la București, în fața câinilor roșii tot cu 1-0, și după ce la Arad a pierdut cu același scor, Bătrâna Doamnă reușește să facă un meci bun pe Stadionul Dinamo. Datorită lui Balauru, un portar providențial în această seară, și a golului marcat de decarul Miculescu, UTA duce toate cele trei puncte la Arad și se instalează din nou pe prima poziție a clasamentului play-out-ului.

Balauru şi Miculescu duc trei puncte la Arad: Dinamo-UTA 0-1
Comentează 2

Meciul începe cu o ocazie a dinamoviștilor, care ratează prin Paul Anton, încă din minutul 2, mingea șutată de acesta find respinsă de Dragoș Balauru, care avea să facă un meci mare. Dinamo mai are o șansă în minutul 23, când mingea trimisă de Bani în careul arădenilor nu este fructificată de Nemec, iar Paul Anton ratează din nou oportunitatea care i se oferă prin pasa primită de la Sorescu. Șapte minute mai târziu, Dinamo are o nouă ocazie, iar în minutul 31, UTA își amintește că și-a propus să vină cu puncte de la București. Hora trage cu stângul din careu, iar Kongshavn respinge în corner. Golul avea să vină în minutul 34, când Miculescu reia cu capul în plasă o centrare a lui Shlyakov. Era primul gol în Liga I marcat de tânărul jucător al Bătrânei Doamne. În minutul următor, Dinamo are șansă, Sorescu este faultat de Tomozei în suprafața de pedeapsă, iar arbitrul arată punctul de la 11 metri. Sorescu încalcă o regulă nescrisă, conform căreia jucătorul faultat nu bate lovitura de la 11 metri, trage destul de slab în stânga, dar Balauru apără.

Întorși de la cabine cu gândul de a egala, dinamoviștii ratează prin Bani, în minutele 51 și 59, dar UTA nu se lasă și le amenință poarta prin Hora, în minutul 63, și Bustea în minutul 76. Pe final, nou intratul Fabbrini trage peste poarta lui Balauru, care apără apoi șuturile lui Blejdea și Sorescu. În al doilea minut de prelungiri, același Balauru se opune cu succes egalării, respingând în corner mingea șutată de Steliano Filip.

Dar, în încheiere, să vedem care au fost echipele trimise în teren de cei doi antrenori, Dusan Uhrin şi Laszlo Balint.

Dinamo București: Kongshavn - Ehmann, Bejan (Grigore), Albentosa, St. Filip (Ante Puljic), Al. Răuță, J. Gol, A. Bani (Fabbrini), Anton, Soresc, Nemec (Blejdea). Pe bancă: D. Oncescu, Puljic, R. Grigore, V. Achim, Nepomuceno, Morsay, Fabbrini, Blejdea.

UTA: Balauru - Shlyakov, Ilie, Da Silva, Tomozei (Roumpoulakou), Rusu (Bustea), Albu, Vorobjovas, Roger (Melinte), Miculescu (Petre), Hora (Voinea). Pe bancă: Iacob, Melinte, Bustea, Roumpoulakou, Roșu, Antal, C. Rus, Voinea, Petre.

Brigada de arbitri a fost compusă din Florin Andrei, la centru, asistenții Imre-Laszlo Bucsi, Ionel Valentin Dumitru şi Ionuţ Coza (rezervă).

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite