Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Ciupe a fost exclus din ALDE și își pierde calitatea de consilier local

Ceea ce se știa că va urma de cel puțin un an s-a întâmplat astăzi: Delegația Permanente Teritoriale a ALDE Arad a decis excluderea fostului președinte al formațiunii, Ionel Ciupe. Pe cale de consecință, acesta își va pierde și calitatea de consilier local municipal.

Ionel Ciupe a fost exclus din ALDE și își pierde calitatea de consilier local
Comentează 0

Potrivit reprezentanților formațiunii, decizia „vizează excluderea, retragerea sprijinului politic și revocarea din funcția de consilier municipal”, pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare. „În cazul domnului Ionel Ciupe, Biroul Politic  Teritorial a propus Delegației Permanente excluderea, retragerea și revocarea din funcția de consilier municipal al domnului Ciupe în baza unor argumente ce țin de neimplicarea sa în campania pentru alegerile europarlamentare și în urma activității sale administrative ce nu urma linia ALDE”, susține Eusebiu Pistru, președintele Organizației ALDE Arad.

În ceea ce privește viitoarea destinație a lui Ciupe, ar putea urma o apropiere de Pro România, având în vedere că de nenumărate ori acesta a votat la fel ca Marin Lupaș, acum consiler Pro România, în cadrul ședințelor CLM.

Foto: Facebook Ionel Ciupe (Pe vremea când era în grațiile lui Tăriceanu. Acum și Daniel Constantin, cel din dreapta, e la Pro România)

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite