Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Transferul zilei în politica arădeană

De tot râsu': cică noul partid al fostului premier Victor Ponta este pe cale să facă un transfer de senzație la Arad. Este vorba despre unul dintre parlamentarii PSD, care pe vremuri a avut realații bune cu Ponta și care ar urma să preia conducerea filialei de la Arad a celor de la Pro România.

Transferul zilei în politica arădeană
Comentează 0

 Astfel, fostul deputat Flavius Măduța va fi sărit din nou din schemă, iar consilierul Marin Lupaș urmează să aibă un șef căruia să-i raporteze în timp real ceea ce face și mai ales ceea ce are de gând să spună în CLM. Prin târg să vorbește, de asemenea, că parlamentarul care este pe cale să facă pasul cel... mic, nu va ajunge singur la Pro România. Va lua cu el și alți pesediști mai puțin importanți, dar și câțiva membri ai ALDE, nemulțumiți de actuala stare de fapt. De altfel, în CLM s-a și putut observa câteodată cum reprezentantul partidului lui Tăriceanu vota, în ultimul timp, pe aceeași lungime de undă cu Lupaș...

Tot prin oraș se vorbește că s-ar mai putea ca la Pro România s-a vină alături de noua achiziție și câțiva useriști nemulțumiți de aliața cu partidul lui Cioloș și câțiva membri cu bani de la Pro Europa, Partida Romilor Pro Europa.

Pe de altă parte, surse din interiorul filialei arădene a principalului partid de guvernământ infirmă ipoteza transferului. „Noi pesediștii suntem oameni serioși. Ce dacă am fost pe vremuri cu Ponta, când a preluat Dragnea partidul ne-am încolonat cu arme și bagaje în spatele său. Am fost alături de Daddy când l-a dat jos pe păpușul Grindeanu, am fost lângă el când l-a înlăturat pe (cel puțin) colonelul Tudose, iar acum avem premierul pe care l-am căutat de mult timp și care ne face cinste în Europa și peste tot în lume. Nu îl va părăsi nimeni de la Arad pe domnul președinte decât atunci când va fi sigur că i se va putea înfige cuțitul în spate, la figurat desigur, fără urmări pentru noi”, susține sursa noastră.

De-o fi una, de-o fi alta, rămâne de văzut.    

Informatorul de (la) serviciu

Informația a expirat. A fost valabilă doar în cursul zilei de 1 Aprilie.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite