Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Guralivul deputat PSD Tripa latră în locația greșită

Am asistat cu stupoare la reacțiile asemănătoare unui bădăran din piesa lui Carlo Goldoni, venite din partea deputatului PSD (dacă îl putem numi deputat) Florin Tripa.

Guralivul deputat PSD Tripa  latră în locația greșită
Comentează 0

Aceste reacții au avut loc în plenul ședinței Consiliului Local Municipal, unde punctual cel mai fierbinte pe ordinea de zi a fost amplasarea „Monumentului Marii Unirii”. Deputatului Tripa i s-a alăturat și celălalt deputat PSD, Adrian Todor care a tinut naparat să cuvânte în fața consilierilor locali și a câtorva reprezentanti ai piețarilor, pe care cei de la PSD i-au amăgit cu vorbe goale la fel ca si în campania electorală.

Deputatul Tripa a început să urle ca un besmetic adresând cuvinte jignitoare la adresa primarului Falcă și a consilierilor PNL, gen „Bă Falcă da tu nu ești politician?” sau „Bă lăsați-l pe Todor să vorbească, că e deputat în Parlamentul României!”. La un moment dat a început să-l huiduie pe istoricul arădean Horia Truță, un adevărat iubitor al Aradului.

Dar cu siguranță arădenii nu știu că acest parlamentar PSD, Florin Tripa, într-un an și jumătate de mandate are o activitate sfidătoare față de cei care din greșeală l-au trimis acolo. Patru luări de cuvânt și două declarații politice.

Ne întrebăm dacă a fost la fel de vehement și atunci când Guvernul a tăiat finanțările la Pasaje sau la cele 55 de străzi din Arad?

Sunteți de-a dreptul penibil domnule deputat Tripa, sunteți demn de dispreț din partea celor care v-au votat, atât prin limbajul de mahala sau de birjar folosit cât și prin atitudine.

Fiți mai vehement acolo unde ați ales să vă duceți, adică în Parlament. V-ați făcut de râs încă o dată și putem afirma cu tărie că toată cultura dumneavoastră și a deputatului Todor ar încăpea scrisă pe un bilet de tramvai!

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite