Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se prelungeşte măsura de arest la domiciliu în cazul membrilor PSD Arad

Se prelungeşte măsura de arest la domiciliu în cazul membrilor PSD Arad
Comentează 1

Potrivit celor de la newsweek.ro, un judecător a decis prelungirea măsurii de arest la domiciliu în cazul în care mai mulţi membri PSD sunt cercetaţi pentru luare de mită. Este vorba de şotul fostei prefecte, Cristian Horgea, Elisabeta Miuţescu, Cristian Ilie Ispravnic, Cristian Dima şi Mircea Andrei Lucaciu. Cei de la DNA au cerut prelungirea aceste măsurii motivând câ aceştia au nevoie de timp pentru a putea veni cu probe noi în dosarul în care nume grele din politică sunt implicate.

De asemenea, parlamentarii PSD Gheorghe Dorel Căprar, Florin Tripa și Ioan Chisăliță sunt urmăriți penal de DNA pentru mai multe infracțiuni de corupție, potrivit unui comunicat al instituției. Cele mai multe acuzații sunt reținute în sarcina șefului PSD Arad, Dorel Căprar, care ar fi avut ultimul cuvânt în cazul numirii în funcții publice a unor persoane care, se arată în comunicatul DNA, "ar fi avut obligația de a plăti o taxă lunară la casieria organizației județene de partid, cuantumul taxei raportându-se la funcția deținută, notează cei de la newsweek. 

În acest dosar au fost chemaţi să dea declaraţii şi fostul vicepremier, Mihai Fifor, deputatul PSD de Caraş, Luminiţa Jivam şi inclusiv fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite