Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o minciună marca PSD iese la iveală!

În campania electorală PSD le promitea românilor TVA 0% pentru vânzarea locuințelor, pentru publicitate și pentru materiile prime din agricultură.

Încă o minciună marca PSD iese la iveală!
Comentează 0

În campania electorală PSD le promitea românilor TVA 0% pentru vânzarea locuințelor, pentru publicitate și pentru materiile prime din agricultură. Se dovedește a fi o mare minciună! Au trecut mai mult de 100 de zile, de când PSD-iștii au promis că vor face acest lucru (promiteau că în luna martie se va materializa). Gradul de implementare este nici mai mult, nici mai puțin decât „0”.

 

Domnilor parlamentari ai PSD Arad; Fifor, Căprar, Tripa sau Todor așteptăm să vedem ce minciună le veți spune arădenilor care vor să-și achiziționeze o locuință, firmelor care fac publicitate sau celor care au nevoie de materii prime pentru agricultură? Au așteptat cu nerăbdare să beneficieze de această promisiune, dar din păcate credem că mai au de așteptat, mult și bine!

 

Ăștia sunt PSD-iștii!

 

P.S. Vom continua cu alte minciuni marca PSD și mâine, poimâine, răspoimâine...și mult timp de acum încolo. Că sunt multe, iar arădenii au tot dreptul să le afle!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite