Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INAUGURARE UVVG - UN NOU LABORATOR DIDACTIC

INAUGURARE UVVG - UN NOU LABORATOR DIDACTIC
Comentează 0

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Cardionet Surgery au marcat un moment important pentru activitatea didactică: inaugurarea Laboratorului didactic de chirurgie și microchirurgie, printr-un eveniment desfășurat în Aula Aurel Ardelean, din campusul universitar U.V.V.G..Moderatorul evenimentului, Prof. Univ. Dr. Galajda Zoltan, a condus ceremonia de inaugurare, la care a luat parte distinsul Acad. Prof. Dr. Radu Deac, fondatorul transplantului cardiac din România. Prezența domniei sale a dat un plus de greutate momentului inaugural.

O prezență inedită la acest eveniment a fost doamna Marina Voica, pacienta dlui Galajda, care, după operația pe cord, la vârsta de 84 de ani, performează pe scenele din România. Și cum să nu încânte și auditoriul din Arad?

Această ocazie deosebită reprezintă un pas crucial în promovarea dezvoltării și inovării în domeniul educației medicale, deschizând noi orizonturi pentru viitorii profesioniști în domeniul medical. Acest pas demonstrează angajamentul nostru continuu pentru excelență în educație și medicină.  Noi suntem U.V.V.G..

Despre dl. Zoltan Glajda : https://www.uvvg.ro/interviu-curatorul-de-inimi-zoltan-galajda/

Acad. Prof. Dr. Radu Deac : https://ro.wikipedia.org/wiki/Radu_Deac

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite