Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imprudenţă plătită scump: un turist neatent a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoş şi a pus pe jar mai multe echipaje de salvare (Foto-Video)

A fost zi cu ghinion pentru un turist care a vizitat astăzi Cetatea Şoimoş. Acesta s-a urcat pe zidurile cetăţii, însă din cauza neatenţiei a căzut, punând pe jar mai multe echipaje SMURD.

Imprudenţă plătită scump: un turist neatent a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoş şi a pus pe jar mai multe echipaje de salvare (Foto-Video)
Comentează 0

În urma căderii, turistul şi-a fracturat un picior, astfel încât nu mai putea să coboare de pe dealul pe care este amplasată cetatea. În urma unui apel făcut la numărul de urgenţă 112, a ajus deja la faţa locului un echipaj SMURD de la Vladimirescu, care a solicitat însă sprijin din partea Detaşamentului Arad. Au mai fost trimise în ajutor un echipaj de salvatori de la înălţime şi un echipaj SMURD din judeţul Timiş.

Într-o primă fază, victima a fost stabilizată de echipajul de la Vladimirescu, care a constatat că are o fractură deschisă. Ulterior a ajuns şi echipajul de salvare de la înălţime, membrii echipelor de intervenţie urmând să stabilească metoda de coborâre.

ISU Arad mulțumește Serviciului Salvamont Salvaspeo al CJA pentru ajutorul acordat, după cum ne-a transmis mauâior George Pleșca, din partea ISU Arad.

Foto - Video: ISU Arad

Vasile de Zărand

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite