Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Furtuna din Arad: Mașini avariate de copaci rupți, acoperișuri fără țigle, case fără curent

Furtuna de noaptea trecută a provocat mai multe pagube în municipiu și județ, după ce rafalele au smuls copaci și au avariat rețele de electricitate, în câteva cazuri fiind necesară intervenția pompierilor.

FOTO | Furtuna din Arad: Mașini avariate de copaci rupți, acoperișuri fără țigle, case fără curent
Comentează 0

O furtună a produs pagube în mai multe zone din județ, respectiv în localități de la granița cu Ungaria și în municipiul Arad.

Localnicii au solicitat sprijin la 112, iar pompierii au intervenit după ce vijelia a rupt mai mulți copaci, care au căzut pe drumuri și pe autoturisme.

În municipiu, câteva autoturisme au fost avariate, iar copaci sau crengi rupte au căzut pe drumuri, fiind necesară intervenția pompierilor.

Intrarea într-un bloc turn de pe Calea Iuliu Maniu a fost complet blocată de un copac căzut, fiind eliberată de pompieri la solicitarea locatarilor.

”Vijelia a fost foarte puternică, a mutat din loc un container de gunoi, care a fost aruncat pe liniile de tramvai de la Podgoria. M-am dat jos din mașină și am cerut ajutorul altor șoferi pentru a elibera linia, altfel s-ar fi putut produce vreun incident când venea un tramvai, fiind și noapte”, a relatat un martor.

În județ, acoperișurile mai multor case au fost avariate, fiind smulse țigle, în timp ce sute de gospodării au rămas fără electricitate din cauza defecțiunilor provocate de vijelie.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite