Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Despăgubiri de la CNADNR după furtuna de pe autostrada Pecica-Nădlac

Despăgubiri de la CNADNR după furtuna de pe autostrada Pecica-Nădlac
Comentează 0

Directorul general CNADNR, Narcis Neaga, a anunțat că șoferii ale căror mașini au fost avariate, duminică seară, în timpul unei furtuni pe autostrada A1, segmentul cuprins între Pecica și Nădlac, vor putea primi despăgubiri, dacă le vor solicita companiei.

Neaga a preizat că în timpul furtunii au fost smulse de vijelie balize antiorbire pe o distanță de 600 de metri, iar acestea au fost împrăștiate pe șosea, mai mulți șoferi lovindu-le cu mașinile.

”Pe autostradă au zburat (balizele – n.r.) pe o porțiune de sub 600 metri, este o greșeală a constructorului, urmează să ne îndreptăm împotriva acestuia. Cei care au suferit daune în trafic sunt rugați să facă plângere pentru ca după aceea să-și recupereze banii de la noi, iar noi îi recuperăm de la constructor”, a declarat Neaga.

În urma furtunii, reprezentanții CNADNR anunțaseră că vijelia a rupt aproximativ 500 de balize antiorbire, care între timp au fost înlocuite de către constructor.

Mai mulți șoferi au lovit cu mașinile balizele din plastic, care aveau și componente metalice de prindere. De asemenea, din cauza șuruburilor care au ajuns pe asfalt, cauciucurile mai multor mașini s-au spart. 

Unii șoferi declarasesă că au suferit avarii la radiatoarele autoturismelor și că au fost nevoiți să apeleze la servicii de tractare.
CITEȘTE ȘI: Furtuna în Arad: Zeci de șoferi și-au avariat mașinile pe autostradă / UPDATE: 500 de balize antiorbire au fost rupte de vânt

 

Foto: digi24

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite