Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fotbal feminin. Vasas Femina Odorheiul Secuiesc- Piros Security Lioness 1-1

Arădencele au fost foarte aproape de victorie în meciul cu ocupanta locului secund, Vasas Femina . Deplasându-se fără antrenorul care le-a pregătit până acum, Florin Bugaru, decedat în urmă cu două săptămâni, jucătoarele echipei Piros Security au fost însoțite de directorul sportiv Liviu Ilea. Atât președintele clubului, Pavel Piors, cât și viitorul antrenor, Dan Cuedan , au urmărit meciul  de la Arad, în transmisie directă pe Facebook.

Fotbal feminin. Vasas Femina Odorheiul Secuiesc- Piros Security Lioness 1-1
Comentează 0

Arădencele au evoluat , la Odorheiul Secuiesc , fără nicio reținere, dorind să comemoreze plecarea în ceruri a fostului antrenor, cu o victorie. Înainte de fluierul de început , ” Leoaicele” au intrat îmbrăcate în tricouri personalizate cu imaginea lui Florin Bugariu încadrat de aripi de înger.

Oaspetele au început în trombă, deschizând scorul relativ repede ( min.8) prin Sucilă, aceasta fructificând pasa lui Parlak. Luate prin surprindere, fetele de la Vasas n-au mai avut puterea de concentrare pentru a întoarce rezultatul. Nici măcar ocazii clare nu s-au ivit la poartea arădeană, apărată de  egipteanca Maha. Ba , din contră, ”Piros Security” era să facă 0-2, la începutul reprizei a doua, însă Drăgan a șutat în plasa laterală.

Gazdele de la Vasas Femina reușesc să egaleze la una din rarele ocazii invite. Mai precis, în urma unei lovituri libere , când Barabasi centrează , iar Szasz, nesupravegheată , înscrie cu capul de la 3 m. 

Cu gândul că pot învinge, ” Lioness” se aruncă în atac, iar în minutul 73 obțin un penalty, ratat din păcate de azera Parlak, aceasta șutând slab pe mijlocul porții. Aceeași Parlak a mai irosit două mari ocazii de a înscrie , prima în minutul 80 , din situație de singură cu portarul advers, iar cealaltă , puțin mai târziu, când Parlak  a ratat un lob peste Kajtar, portarul gazdă.

Chiar de astăzi, noul antrenor al arădencelor, Dan Cuedan , are o ședință de individualizare cu două jucătoare, iar de mâine antrenamente cu celelalte fete, pentru ca miercuri să le întâlnească într-o etapă intermediară pe jucătoarele de la ”Banat Girls”, pe terenul din Sînicolaul Mic, de la ora 11.

Iată lotul care  a obținut punctul de la Odorheiul Secuiesc: 

Maha – Olariu, Ancăș, Prisăcari, Marcea – Șuveț, Răduc, Sucilă, Drăgan – Parlak – Sîrbovan (71 Neacșu). Rezerve: Tomescu, Bot, Kugler.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite