Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avem o echipă pe primul loc

Avem o echipă pe primul loc
Comentează 1

La fotbal , la fotbal fete. Măcar cu ele să ne mândrim. Piros Security Arad- Banatul Gilrs Reșița 3-2


Echipa feminină de fotbal ” Piros Security” a disputat astăzi, de la ora 15, pe stadionul din Șiria, meciul restanță din cel de -al treilea esalon valoric , împotriva Banatului Girls din Reșița, o echipă mult mai experimentată decât cea antrenată de Gigi Cameniță. Puștoaicele lui Gigi, ” ajustate” cu două-trei mai cu experiență, au învins cu 3-2 , așa că s-au cocoțat pe prima treaptă a clasamentului, acumulând 10 puncte, la două distanță de locul al doilea ocupat de Vulpițele Galbene din Roman
Din nou,  una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren a fost Melisa Olariu, o puștoaică de 14 ani , autoare a două goluri și coautoare la încă unul. Puternică , cu o personalitate bine  reliefată, Melisa nu va face mulți ” pureci ” la Arad, doar dacă va reuți ca să reziste la tentațiile oferite de alte cluburi. Pavel Piroș trebuie să aibă multă grijă ca să nu o piardă.
Melisa a deschis astăzi scorul , dar la puază scorul a fost egal 1-1 Tot M. Olariu va centra pentru capul lui Lihet și ...2-1, iar cireașa de pe tort a fost al treilea gol al echipei ănscris de Olariu printr-un superb șut de la aproximativ 25 de m. Oaspetele au redus din avantajul arădencelor în ultimile secunde ale meciului .
Gigi Cameniță a  folosit următorul lot:
Meszaroș – C. Balaș, Talabă, Porcescu (90+1 Țînțar), Kolop – Dobrea, Liheț, Olariu – Mihăilescu,  Danciu (86 Muscă), C. Balaș (75 Bodnar)
Duminică , pe terenul din Șiria, de la ora 11,fetele lui Piroș vor evolua în Cupa României împotriva echipei Sporting Lugas din Oradea, o echipă aflată pe ultimul loc în seria a doua a Ligii I.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite