Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fotbalistele lui Gigi Cameniță , aproape de o duzină de goluri într-un meci

Piros Security Arad- Venus Maramureș 11-1

 

Fotbalistele lui Gigi Cameniță ,   aproape de o duzină de goluri într-un meci
Comentează 1

Disputat duminică dimineața pe terenul din Șiria, meciul arădencelor contra celor din Baia Mare a fost total la discreția gazdelor. Florica Lihet și coechipierele sale au dorit să demonstreze că înfrângerea suferită cu o etapă înainte, împotriva celor de la Onix , a fost total întâmplătoare. Și au reușit . Să înscrii 11 goluri în poarta adversarelor nu e de ici de colo. Patru dintre ele au fost opera căpitanului de echipă, Lihet,câte două au înscris Andreea Balas și Melisa Olariu, unul Mihăilescu și Danci și un autogol.
Gigi Cameniță a aliniat următorul  ”11”: Meszaros, Doroți, Dobrea, Lihet, Kolop,Bondar, Mladin, Olariu, Balaș, Danciu și Mihăilescu. Iar ca rezerve au fost ” armele secrete”( din declarația lui Gigi Cameniță)...Muscă și Tînțar.
 Duminca viitoare,în ultima partidă a acestui tur ”Piroș Security” se va deplasa la Drobeta Turnu Severin unde va întâlni echipa gazdă Atletic .
În clasament arădencele ocupă locul al doilea , la un punct distanță de prima poziție unde se află Onix Rm Sărat. În liga superioară vor promova primele două echipe.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite